ANDORRA

Segueix-nos

     


¿Et falta temps per a dedicar al teu gos, t’agradaria que estigués més relaxat i tranquil quan tornes de la feina, o que ja hagi fet els seus passejos?¿Tens un cadellet i vols que comenci ja a socialitzar-lo?¿Te’n vas de vacances i no vols deixar el teu gos a una residència o busques una alternativa?¿Tens un gat, un hàmster o alguna altra mascota que necessita que la cuidin en la teva absència?

 

¿T’agradaria tindre un reportatge fotogràfic de la teva mascota en un entorn natural?

Si respons SI a alguna d’aquestes preguntes, no ho dubtis, Has trobat la solució!

imagen prevision meteorologicaAbans d’anar a una excursió tenim constància de la previsió meteorològica per aquell dia i zona en concret.

primeros auxiliosSempre portem a sobre una farmaciola de primers auxilis (gasses, iodo, etc.). Som conscients que els nostres gossos no són els únics animals a la muntanya. Per això incloem URBASON per a les picades de serp.

Procurem estar alerta a la presència de remats i animals salvatges, les corretges sempre estan a mà, en el cas d’haver de lligar als gossos per travessar alguns passatges on hi pots haver fauna salvatge.

L'animal a qui més s’ha de tenir a la muntanya és l’escurçó. És una serp que sol apareixia en època de calor, tot i que mai hem tingut cap cas de contacte entre els nostres gossos i ella. L’escurçó principalment és un animal que voldrà fugir, per tant, és important saber que s’ha de caminar de certa manera, com per exemple, petjades fortes i/o clavar els bastons amb força, ja que les vibracions solen provocar que l’escurçó s’allunyi dels nostres passos.

És important tenir en compte que a la muntanya trobarem diferent terreny que a les ciutats, pedres, desnivells, fang, etc., per tant, aquells gossos que no estiguin acostumats poden sofrir ferides lleus als coixinets de les potetes. Tot i que són ferides fàcils de curar és important saber que a mesura que es vagin acostumant a aquest tipus de terreny, els coixinets s’aniran endurint, per tant es tornaran més resistents. També s’ha de tenir en compte que existeixen cremes i locions per endurir els coixinets, sobretot per a cadells..

Per a gossos que es maregen al cotxe és important que hagin menjat, com a mínim, 2h abans de l’excursió, o també podem endur-nos el menjar i donar-los-hi quan fem la pausa per dinar. També és convenient entendre que a vegades durant els jocs, es poden fer petites ferides, com clavades d’ungles, ullals, torçades, etc.

Seleccionem als gossos en funció del seu caràcter, per fer bones combinacions als grups que vénen d’excursió i no hi hagi baralles, tot i que tenim experiència en evitar aquestes situacions, ja que tenen un llenguatge corporal que ens permet avançar-nos en la majoria de casos. Per aquesta raó és important la primera entrevista que et fem per conèixer-lo, valorem el seu caràcter i posar-nos en situació, d’aquesta manera aconseguirem les bones combinacions.

Si el teu gos te antecedents molt greus de baralles, no pot venir a les nostres excursions amb la manada, però podem aconsellar-te per a la seva modificació de conducta.

pujar