ANDORRA

Segueix-nos

     


¿Et falta temps per a dedicar al teu gos, t’agradaria que estigués més relaxat i tranquil quan tornes de la feina, o que ja hagi fet els seus passejos?¿Tens un cadellet i vols que comenci ja a socialitzar-lo?¿Te’n vas de vacances i no vols deixar el teu gos a una residència o busques una alternativa?¿Tens un gat, un hàmster o alguna altra mascota que necessita que la cuidin en la teva absència?

 

¿T’agradaria tindre un reportatge fotogràfic de la teva mascota en un entorn natural?

Si respons SI a alguna d’aquestes preguntes, no ho dubtis, Has trobat la solució!

Pots contactar amb nosaltres a través de qualsevol dels nostres canals de comunicació. A tots ells, t’atendrem al més aviat possible tots els teus dubtes o suggeriments. ¡Moltes gràcies per escollir-nos!

 


En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter Personal, us informem del titular de les dades que pot ser incorporades a un fitxer automatitzat propietat de: SHERPA EXCURSIONS CANINES autoritzant expressament a aquest tractament d'aquestes dades per poder enviar-vos informació sobre les nostres promocions. El titular de les dades té reconeguts el drets d'accés, rectificació, oposició i cancel·lació de les dades, que pot ser exercida a través de la pàgina web de www.sherpaexcursionscanines.com a més, us informem que el seu e-mail adreça i altres dades personals s'utilitzen com a mitjà de comunicació per satisfer la seva sol·licitud, així com per l'enviament d'informació que poden ser del vostre interès ja sigui per correu electrònic o altre mitjà de comunicació electrònica, mitjançant comunicació no electrònics..