ANDORRA

Segueix-nos

     


¿Et falta temps per a dedicar al teu gos, t’agradaria que estigués més relaxat i tranquil quan tornes de la feina, o que ja hagi fet els seus passejos?¿Tens un cadellet i vols que comenci ja a socialitzar-lo?¿Te’n vas de vacances i no vols deixar el teu gos a una residència o busques una alternativa?¿Tens un gat, un hàmster o alguna altra mascota que necessita que la cuidin en la teva absència?

 

¿T’agradaria tindre un reportatge fotogràfic de la teva mascota en un entorn natural?

Si respons SI a alguna d’aquestes preguntes, no ho dubtis, Has trobat la solució!

SHERPA EXCURSIONS CANINES TRACTA DE COMPLIR TOTS ELS OBJECTIUS A NIVELL EMOCIONAL I FÍSIC QUE NECESSITA LA TEVA MASCOTA, A TRAVÉS DELS NOSTRES DIFERENTS SERVEIS, A LA VEGADA QUE ES PREOCUPA PER FACILITAR-TE EL DIA A DIA, PER LA TEVA FEINA O FALTA DE TEMPS, AIXÍ COM PER A LES TEVES VACANCES O DIES QUE ESTIGUIS ABSENT DEL TEU DOMICILI

Els gossos gasten la seva energia acumulada, que varia segons la raça i l’edat. Comparteixen activitats, jocs i caminades, amb la qual cosa s’estan socialitzant sota la nostra atenta mirada. Coneixen entorns nous, olors, sensacions, estimula el seu Sistema Nerviós Central, el gos torna més relaxat i feliç, contribueix a tenir una vida més completa i san i a enfortir els muscles i articulacions, el cos se’ls hi torna més fibrat, ajuda a perdre pes en cas d’obesitat, desenvolupen els sentits, aprenen a guiar-se pels camins.
Molt indicat per a aquells gossos tímids (amb altres gossos o persones). A les excursions estableixen una referència molt positiva entre ells i l’activitat que desenvolupen amb nosaltres, la qual cosa contribueix a una major confiança en si mateixos i cap al que els envolta.
També es recomana per a gossos hiperactius o amb un nivell d’energia molt alt. En el cas del Servei a domicili de què disposem, et dóna l’oportunitat de marxar de vacances tranquil·lament mentre nosaltres ens ocupem de tot. Apunta’l a les nostres excursions i passejos durant el dia i durant la nit descansant a la seva pròpia llar, i al càrrec d’un equip professional.

 

pujar