ANDORRA

Segueix-nos

     


¿Et falta temps per a dedicar al teu gos, t’agradaria que estigués més relaxat i tranquil quan tornes de la feina, o que ja hagi fet els seus passejos?¿Tens un cadellet i vols que comenci ja a socialitzar-lo?¿Te’n vas de vacances i no vols deixar el teu gos a una residència o busques una alternativa?¿Tens un gat, un hàmster o alguna altra mascota que necessita que la cuidin en la teva absència?

¿T’agradaria tindre un reportatge fotogràfic de la teva mascota en un entorn natural?

Si respons SI a alguna d’aquestes preguntes, no ho dubtis, Has trobat la solució!


Si tens un gatet i qualsevol altra mascota que necessiti ser atès mentre tu estàs absent per feina o vacances, pots contactar amb nosaltres.

 

Reposem aigua / menjar, netegem la caixeta / gàbia i voltants, per mantenir el seu entorn en bones condicions.


Tenim experiència en cuidar camades de bebès, entenem que és una feina delicada, que requereix molta atenció i responsabilitat. T’oferim un servei a domicili exclusiu i de confiança, perquè la teva mascota estigui atesa com necessita i tu estiguis tranquil.

El servei de cangur de mascotes està pensat també per oferir-te una alternativa a la residència si te’n vas de vacances i no pots endur-te al teu gos, nosaltres ho apuntem a les nostres activitats diàries (passejos i excursions) i per a la nit dormirà a la seva llar, assegurant-nos de no canviar-li la seva rutina i eliminar-li el factor estrès ocasionat per estar en un entorn desconegut.

pujar