ANDORRA

Segueix-nos

     


¿Et falta temps per a dedicar al teu gos, t’agradaria que estigués més relaxat i tranquil quan tornes de la feina, o que ja hagi fet els seus passejos?¿Tens un cadellet i vols que comenci ja a socialitzar-lo?¿Te’n vas de vacances i no vols deixar el teu gos a una residència o busques una alternativa?¿Tens un gat, un hàmster o alguna altra mascota que necessita que la cuidin en la teva absència?

¿T’agradaria tindre un reportatge fotogràfic de la teva mascota en un entorn natural?

Si respons SI a alguna d’aquestes preguntes, no ho dubtis, Has trobat la solució!

grups reduït s (màxim 4 gossos). durada de les excursions entre 7-8 hores aprox. nivell de les excursions adaptat a totes les races i edats. llargues caminades, visites a llacs, pics, moments de relax i descans, etc.

Objectiu: el desgast d’energia del teu gos, descobriment de noves emocions, interacció amb la natura, socialització amb la manada i gaudir molt!

entrega a domicili servei de recollida i entrega a domicili.

Si et falta temps per ocupar-te del teu gos, pots apuntar-lo a les nostres excursions diàries. Així, quan arribis de la feina, el teu gos estarà molt relaxat i feliç!


Aquest servei també està pensat per oferir-te una alternativa si marxes de vacances i t’agradaria que el teu gos fes aquestes activitats durant el dia i a la nit dormís a casa seva i al seu llit, així com menjar el seu menjar habitual.

 D’aquesta forma no se li canvia ni el seu entorn habitual ni la seva rutina, afavorint el seu benestar i tranquil·litat, per tant, també la teva. 


servei acompanyat d’un reportatge fotogràfic molt especial, que pengem a la nostra web perquè vegis, estiguis on estiguis, on ha estat, com i amb qui..

també t’oferim un total seguiment per whatsapp, si ho desitges..

 

pujar